Eagle 6.7
Eagle 6.7

De Eagle 6.7 is een waardige opvolger van de legendarische Eagle 650, die de laatste jaren dé gezinsrecreatieboot bij uitstek was. De uitstekende eigenschappen van de voorganger zijn overgenomen. Daarnaast is het ontwerp volledig nagelopen en zijn verbeteringen doorgevoerd.
De Eagle 6.7 volgt het nieuwe design van de Eagle serie. Duidelijke lijnen, rechte vormen en een slanke waterskimast vervangen het meer ronde ontwerp van de afgelopen jaren.

Deze RIB biedt een ruimte voor elf personen.

BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES

LENGTE

670 cm

BREEDTE

255 cm

GEWICHT

780 kg

PERSONEN

11

Door de nieuw ontwikkelde constructie van de boot gedraagt deze boot zich ook op ruwe zee stabiel en betrouwbaar.

De Eagle 6.7 is standaard uitgerust met een ingebouwde brandstoftank (191 liter). Het maximale motorvermogen van de Eagle 6.7 is 225 pk.

De Eagle 6.7 heeft een goed doordacht bedieningspaneel met een elegant dashboard waarin de instrumenten naadloos kunnen worden geïntegreerd. Zowel in de console als in de ruimte onder de zitbanken biedt de Eagle voldoende opbergruimte. In het voorgedeelte van de boot kan een groot zonnedek geplaatst worden om heerlijk te zonnebaden.

Een tafel kan snel worden uitgeklapt vanuit de bestuurdersbank. Een zwemplateau met opklapbare roestvrijstalen zwemtrap is onderdeel van de standaarduitrusting.

De Eagle 6.7 is standaard uitgerust met een boegopstap met ankerrol.

Eagle 6.7
Eagle 6.7

GALLERIJ

Dit vind je misschien ook leuk

Menu